Παντοπωλείο Αρσένη (Παροικιά)

Το 2015, ο Αρσένης και η Θεοδώρα Λουκή δημιουργούν σε συνεργασία με τα αδέρφια τους στη Νάουσα Πάρου, το πρώτο arsenis delicatessen και μέχρι σήμερα συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία τους.

Το 2020, δημιούργησαν το δεύτερο arsenis delicatessen στην Παροικιά Πάρου, ένα delicatessen ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Κλασσικός προορισμός για όσους θέλουν να βάλουν στο καλάθι του ολόφρεσκα φρούτα & λαχανικά από τα κτήματα του Αρσένη ή από άλλους μικρούς καλλιεργητές.

Το παντοπωλείο Αρσένης στην Παροικιά της Πάρου

Στα ράφια του παντοπωλείου θα ανακαλύψετε επιλεγμένα βιολογικά & παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα, όσπρια, ζυμαρικά, αλείμματα, μέλι, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, κρασί, παξιμάδια & βότανα. Στα ψυγεία θα ανακαλύψετε γαλακτοκομικά προϊόντα αλλά και μεγάλη ποικιλία τυριών & αλλαντικών από όλο τον κόσμο που θα καλύψουν κάθε ιδιαίτερη γαστρονομική απαίτηση.

Η οικογένεια Λουκή επιμένει να συγκεντρώνει και να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας από όλη την Ελλάδα, εκλεκτά φρούτα και λαχανικά στις καλύτερες τιμές. Εξυπηρετούν οι ίδιοι τους πελάτες των καταστημάτων δημιουργώντας ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον.

Κατάστημα με βιολογικά προϊόντα στην Παροικιά της Πάρου

Κι επειδή οι εμπειρίες είναι ωραίο να μοιράζονται... διαλέξτε ανάμεσα από τις ιδιαίτερες γευστικές συνθέσεις του «arsenis delicatessen» και χαρίστε στους αγαπημένους σας δώρα με άρωμα... Ελλάδας!

Κατάστημα με βιολογικά προϊόντα στην Παροικιά της Πάρου

"Στη γραφική Παροικιά, ανοίγει τις πόρτες του το παραδοσιακό παντοπωλείο «arsenis delicatessen», έτοιμο να σας ταξιδέψει στον πλούσιο γαστρονομικό κόσμο της Ελλάδας και να σας χαρίσει ξεχωριστές γευστικές στιγμές.

Όταν η εμπειρία στην προσεγμένη και ποιοτική παραγωγή παριανών προϊόντων με την υπογραφή του καταξιωμένου Αρσένη Λουκή συναντά την παράδοση... τα αποτελέσματα είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστα!"

δείτε ακόμη

επίσκεψη στο κτήμα

Δείτε πως μπορείτε να επισκευθείτε το κτήμα μας και να πάρετε μέρος στην παραγωγική διαδικασία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

το κτήμα

Γνωρίστε το κτήμα μας, μάθετε την ιστορία του και δείτε τα προϊόντα που παράγουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

arsenis χονδρική

Τροφοδοτούμε σκάφη, cafe-bar, catering, εστιατόρια κ.α. με τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ